Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szakmai önéletrajz

 SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ


Antal Norbert

Budapest, 1202 Radnó utca 8.

06-70-614-46-69

antal.no@gmail.com

 

CÉLKITŰZÉS


Üzletvezetői munkakörben szeretnék dolgozni az Önök cégnél, ahol kamatoztathatom eddigi vendéglátásban szerzett tapasztalatom.

 

KÉPESSÉGEK/JELLEMZŐK

 

 Kitűnő felkészültség és nagy gyakorlat a vendéglátás különböző területén,
 Jó kapcsolatteremtő készség
 Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
 Lényeglátó képesség, gyors felfogóképesség, nagyfokú stressztűrő képesség.

 

SZAKMAI PÁLYAFUTÁS

 

2011 II. hótól 2012 I. hóig

Picasso Point Étterem Klub ( 1065 Budapest, Hajós utca 31.)

Beosztás: Üzletvezető
Feladatok:
Az étterem teljekörű irányítása, rendezvények szervezése és lebonyolítása 20-180 főig.
Heti beosztás készítése, árurendelés, raktárgazdálkodás beszállítói kapcsolattartás. 8 fős személyzet irányítása.

 

2009. XII. hótól 2011. I. hóig

Merlin Klub (1056 Budapest, Gerlóczy utca 4.)

Beosztás: Üzletvezető
Feladatok:
Az étterem teljekörű irányítása, rendezvények szervezése és lebonyolítása 150-2500 főig. Heti beosztás készítése, árurendelés, raktárgazdálkodás beszállítói kapcsolattartás. 25 fős személyzet irányítása.

 

2008. I. hótól 2009. X. hótól 2009. X. hóig

Első Pesti Rétesház étterem (1051 Budapest, Október 6. utca 22.)

Beosztás: Üzletvezető
Feladatok:
Az a’la carte étterem teljekörű irányítása, csoportok szervezése 100 főig.
Heti beosztás készítése, árurendelés, raktárgazdálkodás beszállítói kapcsolattartás. 10 fős személyzet irányítása.

 

2006. X. hótól 2008. I. hóig

Pal@csinet Café (1086 Budapest, Vas u 8.)

Beosztás: Üzletvezető
Feladatok:
A kávézó irányítása, Napi feladatok ellátása. 6 fős személyzet irányítása.

 

2004. IV. hótól 2006. X. hóig

Pizza Campona Kft (Don Pepe Pizzéria) 1222 Budapest, Nagytétényi út 27.-47.

Beosztás: Üzletvezető helyettes

Feladatok: Az étterem irányítása a házhozszállítás koordinálása. Heti beosztás készítése, árurendelés, raktárgazdálkodás beszállítói kapcsolattartás. 35 fős személyzet irányítása.

 

2001. XII. hótól 2004. I. hóig

Harmadikfélidő étterem 1173 Budapest, Pesti út 88.

Beosztás: Felszolgáló
Feladatok:
Az étteremben a napi feladatok ellátása, rendezvények szervezése lebonyolítása.

 

1992. III. hótól 2001. V. hóig

Hotel Expo, 1101 Budapest, Expo tér 2.

Beosztás: Étteremvezető

Feladatok: Az étterem irányítása árurendelés, raktárgazdálkodás. 22 fős személyzet irányítása.

 

1987. IX hótól 1991. X. hóig

Szófia étterem, 1052 Budapest, Kossuth tér

Beosztás: felszolgáló tanuló, felszolgáló

 

Tanulmányok:

 

1996-1997

Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Intézet.

Felsőfokú vendéglátó menedzser

 

1992-1996

Rózsa Ferenc Vendéglátó Szakközépiskola

Vendéglátó ipari érettségi

 

1987-1990

Rózsa Ferenc Vendéglátó Szakmunkás Iskola

Felszolgáló szakmunkás

 

Nyelvismeret:
Magyar: anyanyelv
Angol: szakmai C típusú alapfokú

 

Számítógépes ismeretek:
Windows 98 és alkalmazásai: Word for Windows 7.0 szövegszerkesztő, Excel 2-3 táblázatkezelők, felhasználói szintű ismerete.

 

Gépjármű-vezetői jogosítvány:
B kategóriás


Anyagi elképzeléseimről a betöltendő munkakör részletesebb ismeretében tudnék véglegesen nyilatkozni, azonban ilyen irányú elképzelésem rugalmas, illetve egy későbbi tárgyalás alapját képezi.

 

 

Budapest, 2012 01. 03.                                                                    Tisztelettel:

                                                                                                                      Antal Norbert

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.